Vzemi dvanajst mesecev,
jih očisti vse grenkobe, skoposti, malenkosti in strahu.
Nato razdeli vsak mesec na trideset oziroma enaintrideset delov,
tako da bo vse skupaj zadostovalo za eno leto.
Vsak dan posebej vzemi eno do dve tretjini veselja in humorja.
Dodati je treba tri zvrhane žlice optimizma, žličko strpnosti,
zrnce ironije in ščepec obzirnosti.
Vse bogato prelij z ljubeznijo.
Pripravljeno jed okrasi še s šopki malih pozornosti in serviraj z vedrino!
ŽELIM VAM LEPE IN MIRNE BOŽIČNE PRAZNIKE! IN RES EN ODLIČEN SKOK V LETO 2017.
Čudovit recept. Hvala, ker ga deliš z nami. Ti nazaj lahko želim samo, da se ga tudi sama držiš! Lepe praznike.
OdgovoriIzbrišiOoo, kako lepo voščilo in čudovita fotografija.
OdgovoriIzbrišiVesel božič in vse lepo v novem letu tudi tebi in vsem tvojim.
Draga Jana, lepe praznike tudi tebi in tvojim.
OdgovoriIzbrišiPosladki na mizi so videti okusno kot le kaj, naj bo tak tudi rezultat zgornjega recepta. Za sladico pa ti želim predvsem zdravja in poln koš ustvarjalnih idej.
Lp V
Lepe praznike tudi tebi in tvojim najdražjim.
OdgovoriIzbrišiRecept, ki se ga velja zapomniti. Hvala za voščilo in lepe praznike tudi tebi in vsem tvojim.
OdgovoriIzbrišiLP, Marjeta