nedelja, 27. november 2016

ART-ova delavnica z Doroto Kopeć

Ko sem se vrnila domov iz Amerike, sem sprejela kar nekaj odločitev: med njimi tudi to, da s papirčkanjem zaključim in zaprem FB stran Janin ustvarjalni vrt. Stornirala sem nekaj naročil in zaprla mojo FB stran. Že dve leti oz. tri spremljam blog ART- Dorota in poljska papirčkasta umetnica me vedno znova in znova očara, saj so njeni izdelki vedno nekaj posebnega. Dorota je res moj IDOL in nisem mogla verjeti, da bo v Sloveniji v ART-ovih trgovinah vodila kar štiri delavnice.Moja malenkost (levo) z MOJSTRICO Doroto (desno)

Razmišljala sem o tem, da sem za vedno želela zapreti ena vrata (FB stran je bila odstranjena že šest dni), ampak odprla so se mi nova vrata in očitno mi ni namenjeno, da s papirčkanjem zaključim. Rekla sem, da je Dorota angel v človeški podobi, kajti nikoli nisem upala, da bom srečala tako VELIKO umetnico. Pred mano so novi izzivi, saj nam je Dorota na delavnicah razkrila svoje male skrivnosti. 


Udeležila sem se dveh delavnic in danes vam predstavim Celje, kjer smo v petek dopoldne ustvarile štiri različne oblike voščilnic-obešank. Še bolj sem se razveselila, ko me je Tanja iz Lightwithin" pocukala za rokav" in povedala, da je z nami tudi Lili iz Kraljestva ustvarjanja. Za mizo sem spoznala še Majo iz Živčkov na pašo, Vesno iz Magic Craft Shopa in še ostale punce (neblogarke). 


Delavnica je potekala z pozitivno energijo, ki smo jo skupaj z Doroto in njenima dvema pomočnicama ustvarile tudi punce. Drage moje soustvarjalke se opravičujem  za mojo klepetevost ;)),  ampak od tega bo morda tudi nekaj posledic. Pozitivnih seveda...o tem pa več naslednjič. No, spet sem klepetava (beri: sem se razpisala). Seveda sem še vedno pod ustvarjalnimi vtisi Dorote. Zdaj pa vas povabim k ogledu dveh od štirih obešank, ki sem ju vzela pod drobnogled. Uživajte ob fotkah. 
Želim vam miren začetek prvega adventnega tedna!


Izdelka z veseljem prijavljam na naslednje izzive:

1.) Card Mania - # 86. Tag You're It
2.) Crazy Challenge - # 236. Getting Ready for Christmas
3.) Scrapbook Stamp Society - # 105. AG
4.) A Snowflakes Promise - # 33. Seasons
5.) Crafty Sentiments - # 22. AG
6.) Deep Ocean - # 142. Inspired by a Song or Movie Song Christmas Star
7.) PINspirational - # 179. Photo Inspiration Inspiration: Stars
8.) Crafting by Designs - Get Ready for Christmas
9.) Creative Inspirations - # 262. Frosted Florals
10.) Creative Moments - # 107. AG
11.) Little Red Wagon - Sparkle and Shine
12.) Penny's paper Crafty - # 305. AG
13.) The Crafter's Cafe - # 161. Christmas Comes Early
14.) Word Art Wednesday - # 258. - 259. AG
15.) C.R.A.F.T. - # 391. Not a Card
16.) Craft Rocket - # 29. Winter Time
17.) Crafty Girls Creations - # 30. AG
18.) Crimbo Crackers - # 120. AG Christmas
19.) Cute Card Thursday - # 453. Tag, Ornament or Bauble
20.) Moving Along With The Times - # 34. AG with Christmas
21.) Crafty Catz - # 348. Christmas Tag
22.) Creative Corner- Winter
23.) Creative Fingers - # 121. AG
24.) Polkadoodle - # 46. AG
25.) Winter Wonderland - Poinsettias or Snow is Falling
26.) Allsorts Challenge -# 391. AG Christmas
27.) Craftyhazelnut's Christmas - # 309. Use a Sentiment
28.) 613 Avenue - # 191. AG
29.) Lil Patch of Crafty Friends - # 46. AG
30.) Creatalicious - # 103. Use a Sentiment
31.) Creative Craft Cottage - # 76. AG
32.) Artistic Inspiration - # 168. AG
33.) Sparkles Monthly - # 86. Christmas is Coming43 komentarjev:

 1. Ne morem verjeti, da si hotela obesiti papirckanje na klin! Me veseli, da si si premislila. Saj vem, da nisem najbolj pridna za puscanje komentarjev na blogu, a to ne pomeni, da ne pokukam rada v tvoj ustvarjalni vrt. Ravno nasprotno - ZELO rada pogledam, kaj ustvarjas in se potem cudim tvojim umetninam ter pri tem spuscam zvoke, kot so oh, vau ... Res sem vesela, da ti je delavnica vrnila voljo do papirckanja. Ce bi lahko, bi bila tudi jaz tam. Mogoce pa cez kako leto ali dve Dorota spet pride sem ...
  Onesanki sta pa fenomenalni!!!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ooo Majči...hvala za tople in spodbudne besede <3 Če bo vse po sreči, se bomo lahko z Doroto družile že v mesecu marcu.

   Izbriši
  2. Marca spet pride? Moja pupa bo takrat stara 13 mesecev, tako da bom videla, če bom lahko šla. Do sedaj sem bila samo na eni delavnici, in sicer na tisti od Ane Dabrowske (Finnabair) in je bilo super. Verjamem, da so tudi Dorotine delavnice fenomenalne.

   Izbriši
 2. Nastali so resnično krasni izdelki. Vesela sem, da sem te še v živo spoznala in da si si zaradi Dorote premislila in ne boš ukinila svojega papirčkanja, saj bi to bila velikanska škoda. Delavnica je bila odlična in kar žal mi je, da se nisem prijavila še na izdelavo albuma.

  OdgovoriIzbriši
 3. Jana, še dobro, da si šla na delavnico. Zakaj, šment, si pa ti hotela pustit papirčkanje!? Jaz bi pogrešala tvoj vrt, rada imam tvoje izdelke, zelo lepi so. Morda bodo zdaj drugačni, morda se boš posvetila drugim platem papirčanja, ampak zagotovo bi bilo škoda, če bi odnehala.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hhhhmmmm....Mateja zakaj? Enostavno nisem več delala z dušo, ampak je bil prisoten neverjetni stres, saj izdelke res rada izdelam natančno in da se dotaknejo naročnika in nato še prejemnika. To je bil v bisvu moj "šiht" in ne le hobi. In ko hobi preraste v neko obvezo to ni več to. Trpelo je gospodinjstvo, šola in seveda domači proračun. Veliko se porabi za ustvarjalni material in ko na koncu narediš računico, si razočaran. Pač ne znam postavit ceno, to sem zvedela že na sobotni delavnici v MB in me je skoraj kap koliko nekateri računajo za škatlice, ki pa niakor niso tako bogato okrašene kot moje. Ja, tako da .... bom videla kam me bo tokrat peljala moja pot, saj sem spoznala mojo IDOLKO <3

   Izbriši
 4. No, sem prav presenečena nad tvojo namero, da opustiš papirčkanje. Še sreča za delavnico, ki te je zopet spravila v "prave" tire :) Krasna dekoracija in lepo ti je šlo od rok.

  OdgovoriIzbriši
 5. Opa, tole tvoje "priznanje" je pa tudi mene presenetilo. Kar zaklenila bi vrtna vrata?
  Seveda imaš prav - če ti papirčkanje povzroča stres namesto sprostitve, če te obveznost obremenjuje in če zapostavljaš "tapravo" življenje... Težko najdeš motivacijo, da vztrajaš. Od pohval se pač ne profitira, prave cene pa po mojem tisti, ki res pohvalno ustvarjajo, za svoje izdelke ne bodo nikoli postavili. Ker natančnost nima cene. Kako in zakaj jo znajo postaviti tisti z - milo rečeno - nekvalitetnimi izdelki, mi nikoli ne bo jasno.
  In normalno je, da v takih okoliščinah podvomiš, in se vprašaš ali se splača. In v bistvu se ne. Ampak če se z določene razdalje, po določenem času spet pogledaš papirčke... Ti želim, da najdeš tak tempo in način ustvarjanja, ki ti bo ustrezal... Tako ustvarjanje, ki se mu reče "za dušo".
  In da pustiš vrata vsaj mičkeno priprta, da se bo dalo še pokukat, kaj ti uspeva na vrtu :)

  Lepo bodi, V

  OdgovoriIzbriši
 6. mene je tudi tole popolnoma presenetilo, saj ustvarjaš na meji mogočega, tako neverjetne so tvoje kreacije ... tako da upam, da si narediš tako, kot ti bo ustrezalo in da bomo tudi ostali še lahko občudovali tvoje stvaritve ... drži se!

  OdgovoriIzbriši
 7. Jana, obešanke so čudovite in vesela sem, da si se vsaj malce premislila... Verjamem, da boš našla tisto srednjo pot, ki ti bo prinesla zadovoljstvo in veselje <3

  OdgovoriIzbriši
 8. oh wow, these are absolutely stunning!

  Many thanks for joining us at Cute Card Thursday this week! Debxx

  OdgovoriIzbriši
 9. wow, wonderful
  thanks for playing with us at crafty sentiments
  hugs
  céline

  OdgovoriIzbriši
 10. Wow! These tags are stunning, so beautifully put together, thanks for joining us at Crafty Catz this week, Jac x

  OdgovoriIzbriši
 11. Ni ti usojeno, da zapustiš papirčke. :-)) Krasno je v živo spoznati svojega idola. Se že veselim izdelkov, ki bodo nastali pri tebi. :-) Začetek je sanjski. :-)))

  OdgovoriIzbriši
 12. Super cute!!! Thank you for joining us at PINspirational, good luck!!! Amy DT

  OdgovoriIzbriši
 13. Hi Jana! I am so happy to see your beautiful creations again. The details you add make for such gorgeous creations! Thanks so much for joining us at Little Red Wagon!

  OdgovoriIzbriši
 14. Jana, čudoviti izdelki.
  Upam, da boš našla pravo pot, ki te bo še naprej vodila tudi k ustvarjanju. Lp

  OdgovoriIzbriši
 15. Beautiful tags. Thank you for joining us at Card Mania Challenge. Good luck.

  Evie - DT

  OdgovoriIzbriši
 16. Super tags for our Christmas theme at Allsorts this week, many thanks for joining in.

  I have a Tattered Lace Crossover machine to be won If you would like to join in here 

  B x

  OdgovoriIzbriši
 17. These are fabulous love the frosty flowers. Thank you for joining us at the Anything Goes challenge at Polkadoodles crafting. Helen DT

  OdgovoriIzbriši
 18. Še kako te razumem, da se človek določenih stvari preobje in se mora vrnit k svojim koreninam. Prav to sem storila tudi sama in odlično se počutim, da lahko ustvarjam po dolgem času samo za to, da ustvarjam. Vseeno pa sem bila presenečena, da si mislila povsem nehati in vse skupaj "zapreti". Dobro da te je Dorota prepričala v nasprotno in krasno ste ustvarjale.

  OdgovoriIzbriši
 19. Great creation. Thanks for joining us at creative inspirations this fortnight.

  OdgovoriIzbriši
 20. Beautiful creations, I love the style and I love the inspiration it gives out...
  Thanks for sharing with us at CraftyCatz this week.x

  OdgovoriIzbriši
 21. Both of these are just gorgeous.It looks like a lot of work went into them. Thanks for joining us at Lil Patch of Crafty Friends! :)

  OdgovoriIzbriši
 22. These tags are fabulous, love all the embellishments and frosting. Thanks for joining us again at Creative Craft Cottage. Good luck in the draw. JenniferDT member x

  OdgovoriIzbriši
 23. Gorgeous tags. I love the embellishments and the frosting. Great job.
  Glad you joined us at CRAFT this week.
  Hugs Sheryl DT member xx

  OdgovoriIzbriši
 24. So gorgeous, wonderful detail, thanks for joining us at Craft Rocket, xxxxx

  OdgovoriIzbriši
 25. These tags are exquisite! Love the layering and the glitter! Thank you for sharing with us at Craft Rocket Challenges!

  OdgovoriIzbriši
 26. lovely tags thanks for sharing at creatalicious Rachel DT

  OdgovoriIzbriši
 27. All are wonderful!Thanks for joining us at ScrapbookStampSociety Challenge.Good Luck and Hope to see you again.Gr.Kaija Dt-member

  OdgovoriIzbriši
 28. A gorgeous card for our current challenge of Anything Christmas, the colours and design are just beautiful.I do hope you join in again next challenge. xx
  [aNNie DT for Allsorts Challenges]

  OdgovoriIzbriši
 29. this is also gorgeous Jana.
  Thanks for join us at ScrapbookStampSociety Challenge.
  Good Luck and hope to see you again

  Greetings Karin DT Coördinator


  OdgovoriIzbriši
 30. Pregovor pravi: Kjer je volja , je pot. Poišči svojo in uživaj na njej, tako kot mi uživamo ob občudovanju tvojih kreacij.

  Marjeta

  OdgovoriIzbriši
 31. Absolutely stunning projects love all the beautiful layes and embellishments and fabulous texture and sparkle---Thank you for joining us at 613 Avenue Create
  Carol DT x

  OdgovoriIzbriši
 32. Thanks for entering your lovely crafting for CHNC challenge 309 - hope to see you again soon x

  OdgovoriIzbriši
 33. Wow, totally beautiful ornament and tag. I love them both.
  Thanks so much for joining us at Winter Wonderland.
  Lou DT xo

  OdgovoriIzbriši
 34. Absolutely gorgeous! Thanks so much for participating in our {PIN}SPIRATIONAL challenge. Hope you participate in our next challenge!! Have a happy crafty day!!!
  Deanne at A Little Bit O’ Paper

  OdgovoriIzbriši
 35. Lovely creations! Thanks for joining us again at The Crazy Challenge.

  groetjes, Ellen

  OdgovoriIzbriši
 36. Lovely creations! Thanks for joining us again at The Crazy Challenge.

  groetjes, Ellen

  OdgovoriIzbriši
 37. WOW! WOW! WOW!. Thanks for joining us in our Anything Goes challenge at Polkadoodles
  Anjie (DT)

  OdgovoriIzbriši
 38. Beautiful!! Thank you for joining us at Creative Craft Cottage :)

  OdgovoriIzbriši
 39. my goodness. ..these are masterpieces!

  thank you so much for playing along with us at Sparkles Monthly!

  hugs and kisses from germany,
  silvi xoxo

  OdgovoriIzbriši
 40. Wonderful tags!
  Thank you soo much for taking part in our "anything goes with optional use a sentiment” challenge over at Creatalicious & good luck in the draw.
  Hope to see you again in our new challenge as well…

  Hugs,
  Melanie
  (DT-Coordinator Creatalicious Challenges)

  (DT Crafty Friends)

  (DT The Sketchy Challenges)

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! Z veseljem ga preberem. Želim ti lep dan še naprej, Jana
Thank you for your comment! I read it with pleasure. Have a nice day, Jana