četrtek, 12. november 2015

Praznične voščilnice s Cottage Cutz # 1. teden - Elegantna jelka & C.R.A.F.T. Ch. # 337. Christmas


Današnji izziv na C.R.A.F.T. Challenge-u sem skombinirala z tedensko objavo prazničnih voščilnic, saj te dni "čaram" z rezalnimi šablonami Cottage Cutz. Naslov tokratnega # 337. izziva je Christmas. 





Uporabila sem rezalno šablono Elegant Christmas Tree. Moja izkušnja z njo je zelo slaba. Prav vse drobne detajle sem morala spet izrezati s skalpelom in vam nakupa tega izdelka ne priporočam.


Jelkico sem postavila na embosiran krog, ki ima videz debla. Zaključila sem s štampiljko Božič pod jelko in lesenim srčkom.


In tako sem naredila eno voščilnico z izrezanimi delčki, ostale pa sem kar pustila. Nastala je nova kolekcija desetih voščilnic imenovanih "Elegantna jelka". Fotko bom dodala naknadno.


Tudi na drugi voščilnici sem drevešček pritrdila na embosirano podlago - videz zidakov. Dodala sem še nekaj perlic in zaključila s štampiljko Čarobni prazniki. Poigrala sem se z zlato pigmento blazinico Delicata in črno StazOn blazinico.



Nabavila bom kovinsko ploščo tako kot je predlagala Vladka v komentarju - Vladka HVALA ;)) Tukaj sem sicer podlagala karton, ampak brez uspeha. Bom sporočila kako mi bo uspelo z izrezom.


Želim vam prijetno ustvarjanje, Jana




19 komentarjev:

  1. Jana, meni pa je takšna, z neizrezanimi delčki zelo všeč.
    Čeprav verjamem, da te jezi. Uporabljaš še dodatno kovinsko ploščo?
    Meni potem lepše izreže in skoraj nikoli nimam teh težav.
    Pričarala si nam pravo zimsko vzdušje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz z dodatno kovinsko ploščo nimam nobenih težav več. Ti delci so namreč tako drobni. Varianta je tudi, da podložiš še kakšen dodaten karton, ampak kovinska plošča je boljša ideja in zagotovo te več ne bo jezilo. Dobiš jo tudi pri Mavelu: http://www.mavelu.com/papirckanje/pripomocki/ostali-pripomocki/kovinska-plosca-za-tanke-rezalne-sablone.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vladka hvala za nasvet in povezavo. Bom nabavila ploščo in bom o rezultatu poročala. Škoda se mi zdi, da šablonice ne bi uporabljala, ker je tako simpatična. Hvala še enkrat :))

      Izbriši
  3. Čeprav te je šablonica jezila, je nastala zelo lepa voščilnica. Prav všeč mi je taka, kot bi bila le embosirana. Všeč mi je tudi opečno ozadje.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna voščilnica, kjub temu, date je jezila šablonca. Tudi mene včasih kakšne šablone spravljajo ob živce- Se bom poslužla Vladkinega nasveta. Lep večer :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Obe sta zelo lepi in še dobro, da ti je malce ponagajalo, saj je tak učinek čudovit :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepe so tvoje praznične serije voščilnic.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne voščilnice si naredila. Ma tudi jaz imam s temi večjimi CC šablonicami enake probleme. Očitno je kovinska plošča musht have :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Thank you so much for sharing with us at Sparkles Monthly Challenges.

    Hugs Helen P (DT) x

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasni voščilnici s smrečicami si ustvarila. Zelo sta elegantni. :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Lovely card, thanks for sharing with Crafting from the Heart!

    OdgovoriIzbriši
  11. Thank you so much for sharing this wonderful artwork at Corrosive Challenges, hugs, Jackie DT member

    OdgovoriIzbriši
  12. So sorry I’m late in commenting. Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely crafting - hope to see you again soon. x

    OdgovoriIzbriši
  13. Two lovely Christmas cards. Thank you for joining in the challenge at CHNC Extra for November - and apologies for the late comment.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! Z veseljem ga preberem. Želim ti lep dan še naprej, Jana
Thank you for your comment! I read it with pleasure. Have a nice day, Jana