nedelja, 6. september 2015

Podelitev bonbončka....uuuuppppssss.....kar dveh

.....jjjjjjaaaaa....naslov ste prav prebrale....kar dva bonbončka sem podelila!!! Oziroma je tokrat srečo delil moj najstarejši sin Andraž.
Najprej pa se seveda zahvaljujem, da ste se udeležile "rojstnodnevne zabave".  Napisale ste kar 49 komentarjev in pridružilo se je 19 novih spremljevalcev/spremljevalk ;))) Neverjetne ste!!! HVALA VAM!

Med komentarji in ostalimi pogoji, 1. bonbonček dobi..........dobiiiiii................


Andreja V. iz Cvetočega travnika. Bravooo Andreja!!!

Andreja je tako lepo zapisala komentar: Draga Jana:), za tvoja rosna leta vse,vse najlepše in najboljše iz <3. Seveda sedaj misliš da so to že leta, nad katerimi se moraš zamisliti. Ampak verjemi mi, še dolgo, dolgo boš v najlepših in najboljših letih. Imam hčerko, ki je leto dni starejša od tebe in še vedno je moja mala punčka. Tako sedaj veš, da te imam za mlado, vendar zrelo deklico. Ostani tako super, uživaj življenje in nas razveseljuj s svojimi lepimi izdelki. 
Tvoj bonbonček je zelo mamljiv in bogat, če mi bo pa uspelo tvojo slikico spraviti na moj računalnik pa nisem povsem prepričana. 
LP, Andreja V.

In drugi bonbonček, ki sva ga z Andražem izžrebala med vsemi spremljevalci/spremljevalkami (starimi in novimi) dobi........dobiiiiii.....

(foto Google) 

Valerija iz Mojega veselja.  Bravo Valerija!!!! Tvoj bonbonček pa je zaenkrat še skrivnost ;))) 

Tudi Valerija je napisala ta komentar: Iz srca ti želim vse najboljše za minuli praznik. Naj te tvoja ustvarjalna muza še naprej tako radodarno spremlja. Hvala za vse prekrasne izdelke, ki jih z nami deliš na svojem blogu. Prav vsak izdelek je nekaj posebnega in dodelan v nulo. Najbolj navdušujejo pa me tvoje škatlice presenečenja, ob katerih ostanem odprtih ust. Bravo! Le tako naprej!
Z velikim veseljem se postavim v vrsto za tvoj bogat bonbonček.
Lp, Valerija

Draga Andreja in Valerija še enkrat čestitke in želim vama prijetno ustvarjanje ;)) Prosim, da naslov pošljeta na jana@sans.si

Naslednji bonbonček bom podarila spet v mesecu januarju. Želim vam uspešen začetek novega tedna in uživajte v svojem ustvarjalnem kotičku, Jana




11 komentarjev:

  1. Čestitke obema, tebi pa še lep preostanek nedelje.čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Uauuuu, jupiiiiiiii, saj ne morem verjeti. Kar skačem od veselja. Jana, hvala ti, da si nas presenetila še z dodatnim bonbončkom in hvala Andražu, da je njegova roka prinesla srečo prav meni.
    Čestitke tudi Andreji iz Cvetočega travnika.
    Sedaj pa hitim na mail, da ti pošljem naslov.
    Lep večer in čim manj stresen pričetek novega tedna vsem!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke srečnima dobitnicama sladkarij! :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke nagrajenkama :).
    pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke obema srečnima nagrajenkama, tebi Jana pa še naprej veliko zadovoljstva ob ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke izžrebankama in seveda še 1x tebi :)!

    OdgovoriIzbriši
  7. Jana, dol sem padla od sreče in navdušenja:))), saj kar ne morem verjeti, da se mi je to zgodilo. Hvala Andražu, ki mi je dodelil tako "slasten bonbonček". Iskrene čestitke tudi Valeriji. Tebi Jana pa še naprej želim tako uspešno ustvarjanje. Še enkrat hvala in en lep pozdrav na Koroško, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! Z veseljem ga preberem. Želim ti lep dan še naprej, Jana
Thank you for your comment! I read it with pleasure. Have a nice day, Jana