ponedeljek, 31. avgust 2015

Kuharska knjiga za recepte

Tokratni izdelek je namenjen zelo dragi osebi v mojem življenju - 12. letni hčerki Katarini. Med letošnjimi šolskimi počitnicami nas je zelo razvajala s sladicami: borovničevimi mafini, švabskim kolačem, kajzericami, picami, ameriškimi palačinkami, čokoladnim sufletom - ki ga je kar težko pripraviti, saj mora na sredini ostati tekoč. Tudi kosila je pripravljala, da sem lahko ustvarjala v svojem kotičku. In tako je zanjo nastala samo njena in čisto prva Knjiga za recepte. 


Obožuje čipko, zato na naslovnici seveda ne sme manjkati. Na spiralo sem dodala trakce z leseno kroglico. 


Zunanjost krasijo kuharski pripomočki iz lepenke, leseni gumbi, papirnate vrtnice in metuljčki.Knjiga za recepte je oblikovana tako, da si recepte sprinta in nalepi vanjo. V notranjosti je tudi nekaj žepkov z tagci, kamor si lahko napiše lepe misli, uporabi kot knjižna kalaza ali shrani recepte od babice, prijateljic,...Izdelek je "oblečen" v prelepe potiskane papirje Graphic 45 / Time to Celebrate


Katarina je bila nad knjigo za recepte navdušena. No, jaz pa nad svojimi pridobljenimi kilogrami nisem preveč ;))

In še ta teden vas lepo vabim na bonbončkasto objavo, ki poteka do 5.9.2015. V četrtek pa se spet oglasim s prav posebno objavo. 


Uživajte v prvem tednu meseca septembra, Jana

18 komentarjev:

 1. O kako lepa kuharska knjigica, jaz bi jo hitro napolnila s sladkimi recepti.

  OdgovoriIzbriši
 2. Jana vem, da si za svojo ljubljenko resnično ustvarjala s posebno pozornostjo in ljubeznijo. Če pa je ob tem še taka pridna kuharica in pri svojih letih tako sposobna, pa resnično potrebuje nekaj, kar bo čisto njeno in zapolnjeno z njej ljubimi recepti. Knjiga je čudovita, tako nežna in romantična:) Pa zamisel z žepki in tagci je tudi odlična. Zaradi kilogramov pa ne skrbi, saj hitro kaj pride, ki ti jih sklati.Lep pozdrav tebi in tvoji pridni kuharici:), Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako pridno kuharico in slascicarko imate pri vas doma. Nedvomno si zasluzi tako lepo kuharsko belezko!

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepa pozornost in obenem zahvala za tvojo hči. Resnično lepo!

  OdgovoriIzbriši
 5. Super mama si, ker Katarina že pri 12 peče - in to kar zakomplicirane sladice. Lepo, ker ji pustiš svobodo v kuhinji. Ta knjigica je fenomenalna in verjamem, da bo v njej prostor samo za vrhunske sladice.

  OdgovoriIzbriši
 6. O, kako lepo kuharsko bukvo je dobila Katarina. Sicer si jo pa res zasluži.

  OdgovoriIzbriši
 7. AA jo je kar škoda imeti na pultu in tvegati, da se umaže :-) a hkrati da to kuharski knjigi poseben čar, ko je popackana od čokolade. Prelepa je!

  OdgovoriIzbriši
 8. Bravo mali kuharci za tako razvajanje med počitnicami - mami sem ti kar fovš :P. Ma v zahvalo za trud je prejela res čudovito darilo kamor bo lahko shranila same tanjataboljše recepte - svetovno :)!

  OdgovoriIzbriši
 9. Jana, tale knjiga receptov je čudovita nagrada in darilce tvoji mali kuharici. :-) Vse pohvale tudi z moje strani, da vas je tako lepo razvajala. Pridna punca! :-))

  OdgovoriIzbriši
 10. vse pohvali tako mami kot hčerki!
  knjigica je čudovita, z vsemi krasnimi papirji in detajli, sladice pa tudi noro dobre!

  OdgovoriIzbriši
 11. Beautiful! And very GIRLY...perfect for our challenge at Penny's Paper-Crafty.
  Thank you for joining,
  Amy-DT

  OdgovoriIzbriši
 12. Kolk je huda, bravo, kuharsko kapo dol...

  OdgovoriIzbriši
 13. Jana, beležka za kuharske recepte je zelo lepa in zelo dodelana. Vsa čast za izdelavo in hčerki za kuharske mojstrovine. Lp

  OdgovoriIzbriši
 14. A great project - thanks for joining us at Crafting from the Heart.

  Helen x

  OdgovoriIzbriši
 15. oh my this is something special. I love it. Thank you so much for joining in with our flowers challenge at My Time to Craft. Watch out for our new challenge starting today. Annie xxx

  OdgovoriIzbriši
 16. What a fabulous creation!Thanks for playing along with us at Scrappind4Fun Challenges. Hope to see you again soon!! HUGS!
  Ann DT

  OdgovoriIzbriši
 17. This is beautiful, I love it, great job. Lovely paper.
  Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
  Rachelle DT
  http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! Z veseljem ga preberem. Želim ti lep dan še naprej, Jana
Thank you for your comment! I read it with pleasure. Have a nice day, Jana