četrtek, 14. julij 2016

# 4. bonbonček za mojih 43 .... It's Candy Time for my 43. Birthday

Spet je leto naokrog in na vrata trka moj rojstni dan .... 43-ti ;))) Svečke bom upihnila 21. julija na morju - v majhnem turističnem naselju Molunat, ki leži na jugu Hrvaške (blizu Črne Gore). Ja, spet bom praznovala ob morski vodi! Se boš pridružila moji rojstnodnevni zabavi? Ja? Super! Ampak tokrat jaz podarim darilce.


Imam pa 3 rojstnodnevne želje, ki so pogoj za nagrado:

1. pod to objavo napiši komentar
2. na svoj blog objavi zgornjo fotko z mojim linkom (do te bonbončkaste objave)
3. postani moj/a novi/a spremljevalec/ka, če to še nisi

Rada imam voščila, ki prispejo po pošti in zelo všeč so mi ročno izdelane stvari. Morda pa me le pričaka kakšno presenečenje, ko se vrnem z dopusta ;)) Na uho ti prišepnem, da se domov vračam  31. julija. In kar tukaj pustim še moj naslov:

Jana Knez
Vrhe 38
2380 Slovenj Gradec

Jooooj.....si drznem, kajne? 

Nagrajenec/ka bo znana 5. avgusta 2016!

POVABLJENI NA MOJO ZABAVO <3










30 komentarjev:

  1. Meni so rojstnodnevne ročno izdelane voščilnice dragih ustvarjalk resnično polepšale rojstni dan. To želim tudi tebi, občutek je fantastičen. Uživaj na morju. Z veseljem se pridružim tvoji zabavi. Vedno pa je zabavno in lepo obiskati tvoj blog ter občudovati tvojo ustvarjalnost.

    OdgovoriIzbriši
  2. fajn, da si pustila naslov in ti pošljem voščilnico, ker je res tako prijeten občutek odpirati kuverte, kjer te čakajo lepotice ... že zdaj ti pa želim vse najboljše! tvoj blog in stvari, ki jih delaš, so paša za oči. super praznovanje na morju ti želim, uživajte!

    OdgovoriIzbriši
  3. A ni to lušno praznovari rd ob morju. To prednost imate samo tisti, rojeni poleti :)
    Lepo praznuj in se naužij morja in sonca.

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Jana, naj ti zaželim iskreno in iz srca, da bi bilo tvoje praznovanje pravljično. Zagotovo bo morski zrak prispeval k temu. Tvoj blog je en sam balzam za dušo in moja duša ga zelo rada obišče :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vedno se rada udeležim dobre zabave. :-) In vedno rada obiščem tvoj blog in občudujem krasne izdelke. Uživaj na dopustu in na rojstnodnevni zabavi ob morju!

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz bom čofotala v morju za tvoj rojstni dan, tako da se zabavi z veseljem pridružujem
    lepo se imej in fino praznuj
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo praznovanje na morju, to bi si tudi jaz v januarju želela :) Zato se z veseljem pridružim tvoji zabavi :) Uživaj na morju <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi decembra, bi bilo lepo na morju, sploh proti koncu leta. Rada se zabavam, zato na zabavi ne smem manjkati. Rada tudi pokukam na tvoj blog. Imaš neverjetne ideje, zamisli in izdelki so TOP. Uživaj na morju in lepo praznuj. lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Vau, praznovanje na morju je super. Tudi sama imam izjemno rada ročno izdelane voščilnice, ki prispejo po pošti. Uživaj in lepo praznuj :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga Jana, želim ti čarobno praznovanje ob morju, kot so čarobni vsi tvoji izdelki. Zelo rada obiščem tvoj blog in občudujem tvoje mojstrovine.
    Hvala, da praznuješ tudi z nami.
    Lepo bodi in uživaj na dopustu.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Tudi sama praznujem v poletnih mesecih in ni lepšega kot praznovati v objemu morja,petja galebov in morskih serenad.Z veseljem obiščem tvoj blog in prav rada se udeležim tvojega praznovanja.Uživaj na morju in lepo praznuj :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Tudi jaz se z veseljem pridružim tvoji zabavi. Tvoj blog je res nekaj fantasticnega, vsi izdelki in ideje so super. Zmeraj lahko najdes nekaj novega. Lepo praznuj in uzivaj na morju!

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga, Jana!
    Z veseljem se pridružim nepozabni rojstnodnevni morski zabavi. Želim res lep rojstni dan ter prijeten morski oddih! Rada se ustavim pri tebi in obiščem tvoj blog, ki me vedno znova očara, poboža mojo dušo in srce ter polepša večere. Pod tvojimi prsti nastanejo res pravljično čudovite stvari, da jih lahko občudujemo z odprtimi usti.
    Lepo praznovanje želim in hvala, ker lahko praznujemo s tabo.
    Pozdravček, V

    OdgovoriIzbriši
  14. Jana, lepo je dokler praznujemo, lepo je, če je to v družbi prijateljev in vseh, ki te imajo radi. Upam, da bo tvoja žurka dobro obiskana:) Uživaj na morju in lepo praznuj, pozdravček:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Jana, vse najboljše ob rojstnem dnevu in mnogo mnogo ustvarjalnih uric še naprej (in pa seveda veliko objav), da bom še naprej lahko občudovali vse čudovite izdelke!
    Pa prijeten oddih in lepo praznovanje!
    Klara

    OdgovoriIzbriši
  16. Draga Jana, želim ti lepo praznovanje in vse dobro v dneh po njem. To, da rada pokukam k tebi že veš in tako bo tudi v naprej saj so tvoje umetnine res občudovanja vredne. Uživaj na dopustu in se beremo, ko prideš nazaj.
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  17. Ooo čestitke ob rojstnem dnevu, več želja pa po polžji pošti :)
    Ustvarjaj tako lepo še naprej in uživaj v dopustu! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Jana, počakala sem, da pride tvoj rojstni dan :)
    Želim ti vse najboljše, veliko ustvarjalnih trenutkov, ostani še naprej tako kreativna in polna dobrih idej.
    Po zadnji objavi (današnji) vidim, da se imaš super in uživaš na morju. Daj še za mene :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Draga Jana,
    Vse najboljše za rojstni dan, lepo praznuj v objemu morja in najdražjih. Naj te še naprej spremlja sreča, kreativnost in vse dobro, predvsem pa tisto najpomembnejše - zdravje ;)

    Lepo bodi, V

    OdgovoriIzbriši
  20. Draga Jana, vse najboljše! Uživaj v morskem praznovanju rojstnega dne. Naj ti zdravje služi in naj te še naprej spremljata sreča in kreativnost!

    OdgovoriIzbriši
  21. Jana želim ti vse najboljše in še veliko ustvarjalnih trenutkov in idej.

    OdgovoriIzbriši
  22. Jana, upam da si kar najlepše praznovala. Želim ti vse najboljše, vse lepo, vse dobro. Lp

    OdgovoriIzbriši
  23. Draga Jana, vse najlepše in najboljše :-))
    Želim ti, da še veliko čudovite ustvarjalne kilometrine, saj so tvoji izdelki res čudoviti. In naj ti zdravje služi!
    Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  24. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  25. Jana, vse najboljše in naj te ustvarjalna energija nikoli ne zapusti! Pri tebi vedno najdem navdih, tvoje stvaritve so popolne in res si mojstrica papirčkov. Bodi nadvse lepo :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Jana, želim ti lep rojstni dan in še veliko ustvarjalnega navdiha, da nas boš razveseljevala z svojimi fantastičnimi izdelki.
    Že dolgo nisem sodelovala pri bonbončkih in zdaj je spet priložnost, hvala ti :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Vse najslajše Jana - danes sem prvič obiskala tvoj ustvarjalni vrt, ki sem ga "našla" med sprehodom po Andrejinem Cvetočem travniku :-) Želim ti še veilko ustvarjalnega nemira in čim več užitkov, pri gašenju le tega. Vse dobro, Majda

    OdgovoriIzbriši
  28. Malce pozno, a vseeno iz srca ... VSE NAJBOLJŠE!!! :D Želim ti veliiiiko sreče, zdravja, veselja in seveda veliko ustvarjalnih trenutkov.
    Uživaj na dopustu!
    Pa pa

    OdgovoriIzbriši
  29. Draga Jana, z zamudo ti voščim iz ♥ vse tisto kar te nasmeji, pogreje, osreči, povzdigne, objame...
    tvoje rojstno dnevne zabave pa se z veseljem udeležim in z veseljem te bom tvoja nova oboževalka, ker so mi tvoji izdelki nadvse všeč.

    OdgovoriIzbriši
  30. Draga Jana :-) Upam, da si lepo praznovala svoj rojstni dan! pred nekaj dnevi sem prvič obiskala tvoj vrt, danes pa ponovno praznujem s tabo ... z zamikom na čisto poseben način - napisala sem ti že komentar, tvoj bonbonček prilepila na svoj blog (https://majdinustvarjalninemir.wordpress.com/2016/07/29/rojstodnevnica-za-ustvarjalko/), a ker se nekaterih stvari še nisem naučila, sem ga prilepila v objavo na blogu, na na osnovno stran - se še učim ;-) Zakaj še vedno praznujem stabo - prepričana sem, da si že dobila mojo voščilnico v fizični obliki in pred nekaj minutami sem ugotovila, da jo je desig team Artistic Inspiration izbral med top 3 :-))) Všeč mi je bila tvoja ideja praznovanja, izdelava tvoje voščilnice, zdaj pa uživam in praznujem še zaradi izbire :-) Vse dobro ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! Z veseljem ga preberem. Želim ti lep dan še naprej, Jana
Thank you for your comment! I read it with pleasure. Have a nice day, Jana