četrtek, 6. november 2014

Voščilnica ob rojstvu

Serijo novoletnih voščilnic prekinjam z otroško voščilnco ob rojstvu. Imela sem proste roke in ker je na svet prijokala mala Ema...hhhmmm...sem se odločila za "roziko".


Dodala sem še rumen širok trak z pikicami in zaključila z roza čipko. 


Voščilnico krasi bel trak s cofki in nekaj roza polperlic.


Kaj ni simpatičen ta otroški copatek? Meni je zelo všeč.


 Štorkljica je pobarvana z akvarelnimi barvicami. Še metuljčki in izdelek je bil končan. 


Dojenčkasta stopala v notranjosti - z denarnim žepkom...


... in voščilo.


Poredko se zgodi, da moram izdelek fotografirati ob umetni svetlobi. In prav žalostna sem, ker mi ne uspe pofotkati tako kot si želim. Sem si kar sama kriva, ker včasih naročilo delam zadnji trenutek in potem ne ujamem dnevne svetlobe. Izdelke zelo rada fotografiram v tastovi delavnici - na njegovi stari delovni mizi. Najboljša svetloba je dopoldne od devete do desete ure in popoldne okoli petnjaste, šestnajste ure. 

Kako pa nastajajo vaše fotografije? 

Izziv:
37 komentarjev:

 1. Oh, Jana, ne sekiraj se zaradi fotografije.. glede na to, da gledam izdelek in ne fotografije v tem smislu, je super izpadlo. Je pa res, da vsak izdelek v živo izgleda bolje. Čudovit izdelek (ta štorklja je tako simpatična, če bi bil kakšen dodatek ali pa ne). Da o cart imenu sploh ne govorim (isto kot moja druga vnučka). Spet si se potrudila pri pravih dodatkih, ... .Ema bo dobila lep spomin.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita je, tale štorkljica je res simpatična in krasno si jo umestila na voščilnico. Gotovo je bodo zelooo veseli:)
  Tudi jaz moram večkrat fotografirati zvečer, ker delam zadnji hip, sicer je pa seveda dnevna svetloba ob času, kot praviš ti najboljša. Lepo bodi:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Iiiiiii kako cort rozika. Zelo so mi všeč cofki na trakcu in luštkan copatek, da o krasnem verzu v notranjosti ne govorim. Sama slikam samo pri dnevni svetlobi in to s telefonom. Dragi mi že dolgo obljublja, da mi bo naredil škatlo za notranje slikanje...zgleda, da bom še dolgo lovila dnevno svetlobo na mojem balkonu :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovita je ta tvoja rozika ;) super kombinacija papirjev in dodatkov, kod smo od tebe že navajeni, dodelano v nulo ;) jaz poskušam tudi slikat pri dnevni svetlobi, a včasih res ne gre. ko bom velika si bom naredila škatlo za slikanje ;) tvoje slike so vedno super ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Tako zelo lusno in cart. Ja, tudi jaz se v glavnem izogibam umetne svetlobe. Ce se le da, fotografiram cez vikend, ko imam vec casa. Problem je seveda najbolj pozimi, ker so dnevi tako kratki.

  OdgovoriIzbriši
 6. Voščilnico za malo Emo, je čudovita. Krasno si jo sestavila.
  Trudim se, da izdelke vedno poslikam ob dnevni svetlobi. Kar pa žal, vsaj pri mojem slikanju, še vedno ni pogoj, da bo slika uspela. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovit poklon mali Emi, vsi delci voščilnice so tako lepi od štorkje do copatkov, da o čudovitem verzu sploh ne govorim. Res vse zelo lepo. Kar pa se tiče slikanja sem sama bolj leva in zdi se mi, da nimam lepih slik ne ob dnevni ne ob umetni svetlobi, žal:(( LP

  OdgovoriIzbriši
 8. Krasno si naredila z vsemi malimi detajli. Tudi moja slaba lastnost, je delo zadnji hip. Z svetlobo je pa tudi pri meni tako, tako. Najlepša je dopoldne, samo mi vedno ne uspe, ker gre čestitka še isti dan naprej.

  OdgovoriIzbriši
 9. Krasno čestitko si izdelala za Emo in zelo lep spomin ji bo.
  O fotografijah pa raje sploh ne bi, ker sem vedno znova razočarana nad svojimi. Ne znam dobro fotografirati in mislim, da bi rabila kak tečaj. Je pa res, da skoraj vedno slikam zvečer ko končam, ker gre naslednji dan že naprej. Tvoje fotografije so vedno lepe. Lp

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Zvonka...res se trudim, da bi jih lepo pofotkala...kar pa mi včasih na žalost ne uspe :(((

   Izbriši
 10. Najprej o fotografiranju. :-) Tvoje fotografije so vedno zelo lepe in že dalj časa občudujem tole mizo, na kateri fotografiraš svoje izdelke. Imaš srečo, da v teh kratkih dnevih lahko loviš dnevno svetlobo. Meni to ni dano, saj odhajam in prihajam v mraku. Moji izdelki so torej pozimi obsojeni na umetno svetlobo. :-)
  Voščilnica za malo Emo je čudovita. Všeč mi je kombinacija papirčkov, dodatkov ter čipke in trakca s cofki. Štorklja pa zmaga. :-) Krasno si jo pobarvala. Vse pohvale tudi tvojemu (poredvidevam) grafičnemu oblikovalcu za izbiro res lepe pisave.

  OdgovoriIzbriši
 11. Meni tvojim fotkama ne fali ništa. Dapače totalno su mi ok. Svi se pomalo mučimo sa svjetlom, pogotovo dok su danma sivi i tmurni dani,tada ti preostaje samo umjetno svjetlo.Napravila si opet krasan rad za Emu.Vrlo ljipo izrađen do zadnjeg detalja.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 12. Zelo lepa rozika in z vsemi dodatki je voščilnica fantastična.
  Fotografiranje - skoraj vedno pri dnevni svetlobi, kar je v teh kratkih dneh pravi podvig :)

  OdgovoriIzbriši
 13. waw kako je simpatična škatlica! tale štorkljuca je res luštna. lp

  OdgovoriIzbriši
 14. Such a sweet design! Thank You so much for joining in at The Through The Purple Haze Challenge this week!
  Hugsxx, Dangina

  OdgovoriIzbriši
 15. Such a sweet card thanks for joining us at TTPH..Sue DT xx

  OdgovoriIzbriši
 16. Beautiful card...but unfortunately our limit of challenges is 10.....but its a wonderful card..

  Fiona DT
  TTPH

  OdgovoriIzbriši
 17. ooo kako lepa rozika je nastala! Krasno si jo sestavila in bogato okrasila :-)) Všečkam na polno!
  Jaz fotografiram vedno zvečer na beli čipi, ob beli steni in ob belem stropnem lestencu, tako da mi nič ne povleče na rumeno. Piko na i pa da Picaso :-))

  OdgovoriIzbriši
 18. Jana what a cute and very beautiful baby card

  Thanks for join us at ScrapbookStampSociety Challenge.

  Greetings Karin DT Coördinator

  OdgovoriIzbriši
 19. Gorgeous and beautiful card Jana thank you for joining us at CRAFTY CATZ this week
  Hugs Dianne x DT

  OdgovoriIzbriši
 20. Just gorgeous with great attention to detail. It is perfect for our 18th ‘ANYTHING GOES’ challenge. Thanks for sharing your talent with us. Good luck.
  Hugs
  Desíre
  {Art by Miran Showcase DT Member}
  {Would love you to visit my blog and join my 1,000 Follower Give-Away. Thank you so much, if you have already entered, and good luck.}
  {Doing Life – my personal blog}

  OdgovoriIzbriši
 21. Lovely baby card. Such a shame you exceeded our limit on challenges entered. Thanks for joining us at Through the Purple Haze this time though.
  Hugs
  Dawn TTPH DT xx

  OdgovoriIzbriši
 22. Adorable card! Thanks for sharing with us at Crafty Cardmakers
  Viv
  CCM DT

  OdgovoriIzbriši
 23. Very beautiful baby card!
  Thank you for participating ScrapbookStampSociety Challenge
  Gr.Kaija DT-member

  OdgovoriIzbriši
 24. Zelo je lepa tvoja rozika. Tole idejo s cofki si bom sposodila. Imam ravno naročeni dve čestitki za rojstvo. ; )
  Fotofrafiranje...ja, kot večina, poskušam ujeti dnevno svetlobo čeprav mi velikokrat tudi ta ni dovolj. Zato so barve povsem spremenjene. :)

  OdgovoriIzbriši
 25. lovely card and carried into the inside will be cherished and thanks for sharing with us at Crafty Sentiments this week and hope to see you back next week

  OdgovoriIzbriši
 26. very nice. Love it.
  Thank you for joining us at Scrapbook Stamps Society.
  LG Geesje

  OdgovoriIzbriši
 27. Oh this looks absolutely beautiful. Love the design with the punched edges, sparkle and gorgeous colouring. Thanks for playing at Crafty Sentiments and good luck. Hope to see you back tuesday for a new challenge. Bettina GD Member at Crafty Sentiments xx

  OdgovoriIzbriši
 28. Absolutely beautiful - and your attention to detail is fabulous. I love the hints of lace, the pink poms, the stork image is adorable and your coloring is wonderful. Yes, taking photos can be challenging and lighting is one of the biggest challenges a photographer has to learn. It takes time and practice. Sometimes just moving your card a little to the left or right can even make a difference. Thank you so much for sharing with us at Creative Fingers.

  With smiles
  Laine K
  DT - Creative Fingers

  OdgovoriIzbriši
 29. This is such a sweet baby card and I loved how you finished the inside and did the border. Thanks for playing along and joining us at In the Pink this week!

  OdgovoriIzbriši
 30. Fabulous card, thanks for sharing with Fab N Funky.

  Hugs Beccy x

  OdgovoriIzbriši
 31. Kako je luštna tale štorkljica, se moram vedno opomniti, kako velike so tvoje voščilnice in v živo morajo biti res impresivne. Jaz pa moram priznati, da voščilnice največkrat fotografiram (psssst) v službi :))) Tam imam en fajn kotiček in veliko okno, pa so še vedno včasih težave s svetlobo, sploh ob takšnih sivih deževnih dnevih, kot smo jih navajeni v zadnjem času. Včasih potem v picasi dodam malo svetlobe, da so barve bolj realne. Nisem pa kakšen poseben stručko za fotografiranje, bi mi prav prišel kakšen tečaj :)

  OdgovoriIzbriši
 32. Gorgeous card. Thanks for sharing it with us this week at Crafty Catz. Naomi x

  OdgovoriIzbriši
 33. Gorgeous card - love the trims you've used.

  Thanks for joining us at Fab'n'Funky

  Helen x

  OdgovoriIzbriši
 34. Popolna voščilnica za malo navihanko :)

  OdgovoriIzbriši
 35. Gorgeous! Thanks for joining us at Crafts 4 Eternity this week hugs x

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! Z veseljem ga preberem. Želim ti lep dan še naprej, Jana
Thank you for your comment! I read it with pleasure. Have a nice day, Jana